Trafikantveckan – aktivitetshandbok, webinarium, hemsida

Nu finns det en aktualiserad version av aktivitetshandboken för Trafikantveckan som kan laddas ned här. Den innehåller en mängd nya aktivitetstips såsom Tävlingar lokalt och nationellt, Cykelaktiviteter, Uppmuntran till grupper som reser rätt, Aktiviteter med skolan. I slutet av handboken finns även en lista med exempel på trycksaker som kan beställas.

Torsdag den 27 mars hölls ett webbinarium om projektet och om aktivitetsstöd. Den kan laddas genom följande länk (OBS! Det tar ett tag innan den startar): http://dalsland.adobeconnect.com/p21s67yy6ab/. Presentationen som hölls under webbinariet kan man titta på här.

Projektets hemsida www.trafikantveckan.nu är nu uppdaterad med aktuella nyheter inför året.

Kommentera

Svenska nätverket för mobility management Follow us Twiter RSS