Cykelvänlig arbetsplats i Västra Götaland

Hållbart resande Väst arbetar med projektet Cykelvänlig arbetsplats och har tagit fram en film om fördelarna med att cykla till arbetsplatsen och att jobba med att fler ska cykla till arbetsplatsen. Cykelvänlig arbetsplats i Västra Götaland riktar sig till arbetsgivare som vill underlätta för sina anställda att cykla till jobbet.

Genom att välja mellan olika kriterier att uppfylla kan en arbetsplats få en till tre stjärnor som visar hur cykelvänlig den är. Varje deltagande kommun kan nominera en arbetsplats i kommunen som sin kandidat till tävlingen som ska kora Västra Götalands cykelvänligaste arbetsplats

Filmen finns på youtube och på www.cykelvanligarbetsplats.se, där du också kan få mer inspiration och information om projektet.

 

Kommentera

Svenska nätverket för mobility management Follow us Twiter RSS